Publicitate Google AdWords SEO - Servicii optimizare site

Prezentare companie

Carlex este unul din cei mai importanti dealeri din segmentul automobilelor premium apartinand grupului de firme - BDT - Business Development Team.

Carlex are ca principal obiect de activitate vanzarea de automobile premium atat noi, cat si second hand, la preturi foarte avantajoase. Cei ce doresc o masina aflata pe stoc pot beneficia de livrarea automobilului in ziua in care l-au ales, prin profesionalism echipa Carlex reusind sa asigure cel mai bun timp de livrare. Pentru cei care doresc sa-si personalizeze masina sau doresc un automobil care nu este disponibil in stoc, livrarea se face in maximum 3 luni de zile.

Carlex se diferentiaza de ceilalti dealeri de automobile premium prin preturile avantajoase, prin livrarea rapida si calitatea serviciilor, beneficiind de experienta de peste 9 ani in vanzarea de automobile noi a Grupului BDT. Carlex le ofera clientilor sai si posibilitatea sa schimbe masina cu una noua, prin serviciul buy-back.

Grupul BDT ofera clientilor o gama variata de servicii si anume: buy-back, leasing, asigurari sau inchirieri auto. In grupul BDT (Business Development Team), de comercializarea automobilelor noi se ocupa atat Carlex, cat si BDT Vest - distribuitor autorizat Ford in Bucuresti, BDT Focsani - distribuitor autorizat Ford in Focsani si BDT Mazda - distribuitor autorizat Mazda in Bucuresti care, impreuna, au inregistrat vanzari in anul 2007 peste 3000 de automobile, ceea ce inseamna mai mult de 1% din masinile noi din Romania.

Echipa Carlex, formata din profesionisti, este pregatita sa ofere atat consultanta in alegerea unui automobil, cat si consultanta in obtinerea finantarii cautand solutii care sa se adapteze cat mai bine nevoilor clientilor.

Harta Carlex

Infinit Solutions